Bewonder de Byzantijnse en Ottomaanse kunst van het oude Constantinopel, met haar adembenemende moskees en paleizen, bewandel de straten die getuigen zijn gewee https://www.viaurbis.com/console/t-image/logo_yeni.png Istanbul tours
tour-image

BYZANTIJNSE RIJK BLIJFT VOORTBESTAAN

"Het Byzantijnse rijk blijft voortbestaan" (halve dag wandeltocht - 4 uren) het oude Constantinopel zoals de overweldigende Haghia Sophia en de voormalig Romeinse Hippodrome. We zullen een wandeling maken naar het enorme Grand Bazaar, waar u een ruim assortiment van produkten aantreft.

Vanaf: 30,00 €
Details
tour-image

PRIVÉ DAGTOUR

(Privé dag tour – 8 uur) Met veel plezier bieden wij u een privé tour aan in Istanbul, deze tour zal op maat samengesteld worden naar gelang uw interesses en behoeftes, zodat u uw favoriete plekken van de stad in uw gemak kunt bezoeken. We kunnen u met privé vervoer en een gids naar de historische plekken brengen, zoals de Hagia Sophia, de Blauwe moskee en het Topkapi paleis, museums, shopping locaties of mooie plekken in de natuur.  

Vanaf: 260,00 €
Details
tour-image

OTTOMAANSE RESTANTEN

Ottomaanse restanten (halve dag- 's middags) We zullen het Byzantijnse restant zoals de Kleine Hagia Sophia bezoeken en het Ottomaanse restant Topkapi Paleis, het voormalige residence van de Ottomaanse Sultans.

Vanaf: 30,00 €
Details
tour-image

BOSPHORUS BOOTTOCHT

Istanbul via land en zee is een mooie belevenis met een bus tour langs de Gouden Hoorn gecombineert met een boottocht over de Bosphorus. Ook gaan we langs de Kruiden Bazaar. Kies een ochtend of middag tour uit om met de bus door de stad te reizen, langs de Gouden Hoorn met de levendige wijken Balat en Fener. Wandel door de kleurrijke Kruiden Bazaar met uw gids en neem dan een comfortable toeristische boottocht over de Bosphorus rivier om bezienswaardigheden te zien als de Rumeli fort.

Vanaf: 30,00 €
Details
tour-image

BYZANTIUM EN OTTOMAANSE RESTANTEN

(Hele dag wandel tour - 8 uur) We gaan de Byzantijnse en Ottomaanse restanten bezoeken, zoals de Blauwe Moskee, Hagia Sophia en de Romeinse Hippodrome. Ook zullen we de overweldigende Grand Bazaar, de Kleine Hagia Sophia en het Topkapi Paleis, het voormalige residence van de Ottomaanse Sultans bezoeken.

Vanaf: 60,00 €
Details
tour-image

TWEE CONTINENTEN (ASIË & EUROPA)

(Halve dag tour, voornamelijk met de bus) In deze tour zullen we zien hoe de ongelooflijke stad Istanbul is opgedeeld in twee continenten (half Europa & half Azië), via de zeestraat Bosphorus. Via de Bosphorus brug zullen we naar het aziatische gedeelte gaan en het Beylerbeyi paleis bezoeken, tevens brengen we een bezoek aan de Çamlıca Heuvel, met de verbazingwekkende uitzicht en  u krijgt de gelegenheid om te shoppen in een bekend shopping locatie.

Vanaf: 40,00 €
Details
tour-image

BOSPHORUS & TWEE CONTINENTEN

(Hele dag) In deze overweldigende tour zullen een boottocht maken over de Bosphorus zeestraat, de natuurlijke afscheiding tussen twee continenten (Azië & Europa). Ook zullen we langs de Gouden hoorn varen om vervolgens naar de Aziatische kant van Istanbul aan te meren. Hier treft u mooie plekken als de Beylerbeyi paleis en ook heeft u vrijetijd om te shoppen!

Vanaf: 60,00 €
Details
logo-advisor