• small-image
  • small-image
  • small-image
  • small-image
  • small-image
  • small-image
  • small-image
  • small-image
PRIVÉ DAGTOUR
Vanaf 260,00 €

Aantal deelnemers
(Privé dag tour – 8 uur) Met veel plezier bieden wij u een privé tour aan in Istanbul, deze tour zal op maat samengesteld worden naar gelang uw interesses en behoeftes, zodat u uw favoriete plekken van de stad in uw gemak kunt bezoeken. We kunnen u met privé vervoer en een gids naar de historische plekken brengen, zoals de Hagia Sophia, de Blauwe moskee en het Topkapi paleis, museums, shopping locaties of mooie plekken in de natuur.  

Aanvullende Informatie

Belangrijk!

Pick-up locatie

We zullen u ophalen van de locatie die u aan ons doorgeeft, dat is uw eigen voorkeur, dat kan de luchthaven, hotel, cruiseschip of een andere locatie zijn. 

Pick-up tijd

Pick up tijd zal door u bepaald worden, vanaf dat moment heeft u een 8-uur durende privé tour, we bevelen u aan een tijdstip tussen 8:00 en 10:00 uur door te geven. 

Duur

8 uur, start vanaf de  pick-up.

Prijs

 

tot 4 personen

tot 8 personen

tot 12 personen

tot 16 personen

Private tour met Engels sprekende gids en chauffeur.

 

260 

 

280 

 

290 

 

340 

Opmerking

De prijs is per groep en variëert afhangelijk van het aantal personen in de groep, dus het is belangrijk om de gepaste optie uit te kiezen. 

Inclusief

Pick up en transfer van en naar het hotel.
Transport met bus,  minibus or auto, voorzien van airco.
Engels sprekende gids.
Brandstof kosten.

Exclusief

Eten en drinken.
Toegangskaart voor musea en monumenten
Parkeer kosten. 

Algemene voorwaarden

Boeking moet minimaal  2 dagen van te voren zijn. 
Tijdens de boeking zal er 20% van het bedrag in rekening worden gebracht. 
Het resterende bedrag moet contant worden betaald op de dag van de activiteit. 
U dient de voucher uit te printen  als een bevestiging van uw voorafgaande betaling

Annuleringen 

Een annulering betekent dat u  de aanbetaling verliest
Datum en tijd aanpassingen kunnen gedaan worden zonder sancties, naar gelang de beschikbaarheid. 

Aanvullende informatie

Zodra u uw boeking heeft afgerond zult u een  bevestigingsmail ontvangen. In deze e-mail treft u de contact gegevens in geval van twijfels, vragen en opmerkingen die u zult hebben. Kinderen  onder de 18 jaar moeten worde begeleid door een volwassene. 

Hoe te boeken?

Om een tour onder begeleiding van een gids door Istanbul te boeken, hoeft u alleen maar op de gewenste datum te klikken en het formuleri bovenaan deze pagina in te vullen. Uw reservering zal gelijk bevestigd worden. 


Nog vragen?

Indien u nog vragen heeft willen wij u verwijzen naar onze   FAQs sectie. Als u problemen ervaart tijdens de boeking of u wilt gebruik maken van de overige services die wij bieden, neemt u dan alstublieft  here contact met ons op. 


Privé tour in Istanbul. U kiest!

Hele dag

Weet u wat u wilt bezoeken? Heeft u een specifieke plan in Istanbul? Bent u met een cruise ship gekomen en u kunt zich niet aanpassen op de reguliere tours? Wilt u een privé gids en een auto met chauffeur exclusief voor u zelf? In deze privé tour krijgt u een auto en gids voor 8 uur en kunt u bezichtigen wat u wilt. 

Wat te bezoeken?

Met deze tour maakt u uw  eigen keuze! U kunt uw eigen reisplan ontwikkelen. Wij zullen u ophalen vanaf de plek die u ons doorgeeft, bijvoorbeeld vanaf de luchthaven, hotel, cruiseschip of een andere gewenste locatie. Vanaf dat moment zal uw acht-uur durende privé tour van start gaan naar de locaties die u heeft uitgekozen.

Als u niet weet wat u moet bezoeken, dan kunt u onze website bezoeken. Onthoud dat plekken zoals de Hagia Sophia, de Blauwe moskee, Grote bazaar, Topkapi paleis, Basilica Cisterne (ondergrondse wateropslag) de kern attracties zijn van de stad, daarnaast zult u dankzij onze gidsen de lange rijen en wachttijden overslaan. In elk geval, zullen onze gidsen u met veel plezier helpen met uw reisplan en de beste locaties aanbevelen voor een onvergetelijke 'acht uur'.


Informatie

Skip Navigation Links.
logo-advisor