PARADIJSELIJKE BAAIEN

Vanaf 250,00 €
Kies datum

Kies tijd

Volwassen (2+)
(4 dagen-3 nachten) Tijdens deze onvergetelijke ervaring zullen we met onze Turkse gulet mooie baaien, eilanden en kustplaatsen, zoals Marmaris, Göbün, Tersane, Göçek en Fethiye bezoeken.

Paradijselijke baaien (Marmaris-Fethiye / 4 dagen- 3 nachten)

Vertrek elke woensdag

Day 1: Marmaris

Alle passagier worden om 11.00-12.00 ‘s ochtend bij de meetingpoint van Toeristische informatie centrum Marmaris verwacht. Tot 13.00 uur heeft u vrijetijd om in Marmaris door te brengen om bijvoorbeeld de gezellig markt van Marmaris te bezoeken. Nadat alle haven formaliteiten zijn afgerond zijn we klaar om te varen. Vergeet niet zonnebrand produkten mee te nemen en bereid u voor op een Mediteraans bruine tint. We zullen naar de Kumlubük of Kadırga baai varen, dit zijn rustgevend prachtige plekken waar u heerlijk kunt zwemmen ook zullen we er dineren en overnachten.

Dag 2: Göbün en Tersane Adası (Shipyard Island)

Vroeg in de morgen zullen we verder varen richting Göbün baai, daar aangekomen zal er ontbijt worden geserveerd en u zult even de gelegenheid hebben om te zwemmen. Daarna zullen we doorvaren naar de Göçek baaien, we zullen bij meerdere baaien even een korte break houden om te kunnen zwemmen en te genieten van de omgeving. Na deze uitputtende dag waar u van al het schoonheid natuur heeft kunnen genieten zullen we naar de eindbestemming van de dag varen, het Tersane adası (scheepswerf eiland). Op dit de autenthieke Romeins- en Ottomaanse scheepswerf eiland zult u de gelegenheid krijgen om heerlijk uit te rusten, te dineren en we zullen hier ook overnachten.

Day 3: Göcek Bays-Dış Göbün and Turunç Pınarı

Op de derde dag van onze blue cruise zullen we verder varen langs de Göcek baaien, maar we zullen uiteraard niet dezelfde plaatsen bezoeken. We zullen voor het anker gaan bij de Diş Göbün baai om te ontbijten en te zwemmen. Vervolgens zullen we doorvaren naar de Turunc Pinari baai om van de zon en zee te genieten onder genot van een overheerlijke lunch. De Turunc Pinari baai is erg mooi en rustgevend daarom geven we ook meer gelegenheid om hiervan te genieten en zullen we daarom het diner in deze baai nuttigen en tevens overnachten.

Day 4: Fethiye

Na het ontbijt en een korte vaarreis zullen we  rond 09:30-10.00 in de plaats Fethiye aankomen. Daar zullen we aan wal gaan en ondanks dat u uw schipmaten en bemanning en uw gulet gedag moet zeggen. Maar dit is niet het einde van uw reis, er zijn volop activiteiten en bezienswaardigheden in Fethiye. U kunt bijvoorbeeld de havenstad bezoeken. Als u avontuurlijk ingesteld bent kunt u zelf Paragliding doen in Babadağ! De Babadağ  berg staat in de t op 5 van de werelds beste plekken voor paraglidingWe wensen u de allerbeste en hopen u nogmaals te verwelkomen tijdens een andere turkse gulet blue cruise

Aanvullende informatie

Belangrijk!

Pick-up point

We zullen u ophalen de  Tourist Information Office van Marmaris, vervolgens zullen we voorbereidingen doen om aan boord te gaan van onze gulet 

Shuttle service naar onze  pick-up point

U kunt contact met ons opnemen om een transfer te regelen van andere plaatsen of havens naar de afgesproken ontmoetingsplaats om aan boord te aan van de gulet. Zodra uw boeking is bevestigd, zullen we u een voucher toezenden met de contactgegevens, zoals telefoonnummers en e-mail adressen, dat voor het geval u ruim van te voren contact met ons kunt opnemen om uw transfer te bespreken. U kunt op eigen initiatief, dus met eigen vervoer komen of u kunt gebruik maken van onze diensten.  

Pick-up tijd

Passagiers dienen tussen 11:00 en 12:00 aanwezing te zijn op de ontmoetingsplaats. In de tijd dat wij de haven formaliteiten op orde brengen, heeft u de gelegenheid om wandeling te maken langs de haven tot 13.00 uur, daarna zullen we voorbereiden om aan boord te gaan op de gulet

Duur

4 dagen- 3 nachten.  

Prijs

 

Volwassenen

Adittionele kosten voor eenpersoons cabine

Kinderen tussen 4-10 jaar 

Kinderen tussen 0-3 jaar

Cabine in Turkse gulet, prijs per persoon (twee personen per cabine)

250 

70 %

(100 % in august en september)

50 %

(gedeelde cabine met ouders)

Gratis

Inclusief

Accommodatie gulet welkomstcocktail, ontbijt-lunch-diner,  thee met cake, aan boord) 
Gebruik van de faciliteiten aan boord.
Brandstof.
Water gebruik.
Service van de bemanning.
Bootverzekering.
Wasserette van de boot.
Haven geld.
Aanmeerkosten.
B.T.W.

EXCLUSIEF

  • Drinkwater
  • Frisdranken en alcoholhoudende dranken (deze kunt u wel aan boord kopen). 
  • Land excursies
  • Luchthaven transfers
  • Strandlakens

Algemene voorwaarden

Boeking moet minimaal  2 dagen van te voren zijn. 
Tijdens de boeking zal er  20% van het bedrag in rekening worden gebracht. 
Het resterende bedrag dient contant te worden betaald op de dag van de excursie. 
U dient de  voucher uit te printen als een  bevestiging van uw voorafgaande betaling. 

Annuleringen

Een annulering betekent dat u  de aanbetaling verliest
Datum en tijd aanpassingen kunnen gedaan worden zonder sancties, naar gelang de beschikbaarheid. 

Aanvullende information 

Genoemde bedragen zijn per persoon op basis van een cabine voor twee personen.  Er zal een aanvullende supplement zijn van 70% (Tijdens juli en augustus is dit 100%) voor een verblijf in een éé npersoons cabine Rates are per person based on a cabin for two

Zodra u uw boeking heeft afgerond zult u een bevestigingsmail ontvangen. In deze e-mail treft u de  contact gegevens in geval van twijfels, vragen en opmerkingen die u zult hebben.

Kinderen onder de 18 jaar moeten worde begeleid door een volwassene. 

Hoe te boeken?

Om deel te nemen aan een  turkse gulet blue cruise naar de Paradijselijke baaien, hoeft u alleen maar op de gewenste datum te klikken i het formulier bovenaan deze pagina in te vullen. Uw reservering zal gelijk bevestigd worden. 

Nog vragen?

Indien u nog vragen heeft, willen we u graag verwijzen naar onze  FAQsAls u problemen ervaart tijdens de boeking of u wilt gebruik maken van de overige services die wij bieden, neemt u dan alstublieft  hier contact met ons op.

viaurbis.com