• PRIVÉ DAGTOUR

  (Privé dag tour – 8 uur) Met veel plezier bieden wij u een privé tour aan in Istanbul, deze tour zal op maat samengesteld worden naar gelang uw interesses en behoeftes, zodat u uw favoriete plekken van de stad in uw gemak kunt bezoeken. We kunnen u met privé vervoer en een gids naar de historische plekken brengen, zoals de Hagia Sophia, de Blauwe moskee en het Topkapi paleis, museums, shopping locaties of mooie plekken in de natuur.  

  Vanaf
  260,00 €
  Details
 • CAPPADOCIË LUCHTBALLONVAART

  Vliegen in een luchtballon boven de ongelovelijke landschap van Cappadocië is een onbeschrijvelijke ervaring. In ongeveer een uur zult u gegarandeerd een avontuur van uw leven meemaken! Met deze speciale tour zult u genieten van de natuurlijke wonderen van de regio Centraal Anatolië, met de  feeën sprookjesachtige vulkaankegels en oude kerken uitgehouwen in de rotsen van zachte tufsteen, gelegen in prachtige valleien.

  Vanaf
  130,00 €
  Details
 • BYZANTIUM EN OTTOMAANSE RESTANTEN

  (Hele dag wandel tour - 8 uur) We gaan de Byzantijnse en Ottomaanse restanten bezoeken, zoals de Blauwe Moskee, Hagia Sophia en de Romeinse Hippodrome. Ook zullen we de overweldigende Grand Bazaar, de Kleine Hagia Sophia en het Topkapi Paleis, het voormalige residence van de Ottomaanse Sultans bezoeken.

  Vanaf
  60,00 €
  Details
 • BOSPHORUS & TWEE CONTINENTEN

  (Hele dag) In deze overweldigende tour zullen een boottocht maken over de Bosphorus zeestraat, de natuurlijke afscheiding tussen twee continenten (Azië & Europa). Ook zullen we langs de Gouden hoorn varen om vervolgens naar de Aziatische kant van Istanbul aan te meren. Hier treft u mooie plekken als de Beylerbeyi paleis en ook heeft u vrijetijd om te shoppen!

  Vanaf
  60,00 €
  Details
 • PARADIJSELIJKE BAAIEN

  (4 dagen-3 nachten) Tijdens deze onvergetelijke ervaring zullen we met onze Turkse gulet mooie baaien, eilanden en kustplaatsen, zoals Marmaris, Göbün, Tersane, Göçek en Fethiye bezoeken.

  Vanaf
  250,00 €
  Details
 • EFEZE, ST. JOHN KERK EN HUIS HEILIGE MAAGD MARIA

  In deze perfecte tour nemen wij u mee naar de nabijheid van de fort van de Selçuks, waar u de St. John Kerk kunt bewonderen, het Huis van de Maagd Maria en het oude Efeze. In het oude Efeze ziet u anthologicale gebouwen zoals de Bibliotheek van Celsus, de tempel van Hadrianus en de ongelooflijke Grote Theater van Efeze, met een vroegere capaciteit van 25 000 toeschouwers.

  Vanaf
  360,00 €
  Details
 • GRIEKSE EILANDEN & BODRUM

  (8 dagen- 7 nachten) Dit is een unieke mogelijkheid om met een turkse gulet langs Bodrum en de griekse eilanden van de Egeïsche- en Middellandse zee te varen. Tijdens deze reis zult u historische plekken zoals de oude Halicarnassus in Turkije en de adembenemende eilanden Knidos, Rodos, Inceburun, Bencik, Dirsekbükü, Nisyros en Kos. 

  Vanaf
  610,00 €
  Details
viaurbis.com